zgrada1.jpgzgrada2.jpg

Pravo na pristup informacijama


NAČIN OSTVARIVANJA PRAVA NA PRISTUP INFORMACIJAMA I VISINA NAKNADE ZA PRISTUP INFORMACIJAMA

Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija ostvaruje se u skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN br. 25/2013.).
Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija ostvaruje se podnošenjem zahtjeva Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG službenici za informiranje: IVANA RUDAN,
• pisanim putem na adresu: J.J.Strossmayera 6, 31 000 Osijek
• putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
• telefaksom na broj: 031/ 544 911
• telefonom na broj: 031/ 283 738
Zahtjev za pristup informacijama, da bi bio valjan, obavezno mora sadržavati:
• naziv i sjedište tijela javne vlasti kojem se zahtjev podnosi;
• podatke koji su važni za prepoznavanje tražene informacije;
• ime i prezime i potpunu adresu stanovanja fizičke osobe koja podnosi zahtjev, ili tvrtku, odnosno, naziv pravne osobe i njezino sjedište;

Poliklinika za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG ima pravo na naknadu stvarnih materijalnih troškova koji nastanu pružanjem informacije korisniku prava na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija, kao i na naknadu troškova dostave tražene informacije.
Visina naknade za pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija, određena je sukladno kriterijima iz članka 19. stavka 3. Zakona o pravu na pristup informacijama.
 Kriteriji za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacije iz čl.19.st.3.Zakona o pravu na pristup informacijama (NN,br.25/13), (NN,12/14).
 Napomena:
Poliklinika za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG nije dužna osigurati neposredan uvid u svoj rad sukladno članku 12. Zakona o pravu na pristup informacijama.
 

OBRAZAC ZAHTJEVA ZA PRISTUP INFORMACIJAMA:

Zahtjev za pristup informacijama

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2018. godinu (pdf, csv)

Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016. godinu

Korištenjem internetske stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.
U redu